Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

    

    

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aktuális

Magyar Falu Program 2024

                                               

Magyar Falu Program 2024 / Agrotechnik-Traktor Kft.

Eszközfejlesztés közterület karbantartására akár 100%-os támogatással!

2024-ben pályázati felhívással folytatódik a Magyar Falu Program. Ismerje meg a Magyar Falu Programot, amely újabb lehetőséget kínál 5000 fő lélekszám alatti önkormányzatok és önkormányzati társulások részére, hogy akár 100%os vissza nem térítendő támogatással szerezzék be a településfenntartáshoz nélkülözhetetlen kommunális eszközöket, amelyek hozzájárulnak a közterületekmegfelelő karbantartásához, a közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek fenntartásához, gondozásához.

A maximális pályázható és elnyerhető támogatás mértéke Önkormányzati eszközbeszerzésre: 15.000.000 Ft, melyből kommunális gépeinkkel, traktorjainkkal felszerelheti települését

Az Agrotechnik-Traktor Kft. több mint 11 éve szolgál ki magyarországi önkormányzatokat és településfenntartó cégeket a zöldterületek kezeléséhez szükséges traktorokkal és az erőgépekhez szükséges kiegészítők, valamint alkatrészekkel.

Kérjük, engedje meg, hogy a lehetséges pályázat kapcsán szakértő kollégánk felkeresse Önöket, és bemutassa legjobb ajánlatainkat. A zöldterületek fenntartásához és egyéb kommunális feladatokhoz kínált gépeinket a fenti támogatással akár 100%os támogatással is beszerezhetik.

A Program 2023 december 13-tól beadható és várhatóan ismét igen nagy érdeklődésre tart majd számot, ezért várjuk mielőbbi jelentkezésüket, hogy kollégánk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önökkel a kapcsolatot.

Bízunk benne, hogy az Önök települése is ki szeretné használni ezt a kivételes alkalmat, és segíthetünk a fenntartáshoz szükséges eszközpark összeállításában! Tegyen velünk egy próbát!

A Magyar Falu Program 2024 részletes pályázati kiírása ide kattintva érhető el!

 

Ha felkeltettük a figyelmét, kérjük, egy rövid válasz e-mailben küldje el elérhetőségüket, hogy kollégánk mielőbb felvehesse Önökkel a kapcsolatot!

Üdvözlettel,

10 éve az Önkormányzatok szolgálatában:

 

Kailbach Attila

Ügyvezető, Agrotechnik-Traktor Kft.

 

Szakértő kollégáink:

 

Németh Tamás

Értékesítési vezető, Agrotechnik-Traktor Kft.

Telefon: +36 30 178 8558

E-mail: agrotechnik.traktor@gmail.com

Kövessen bennünket

Telephelyünk és elérhetőségeink

AGROTECHNIK-TRAKTOR Kft.

Elérhetőségeink:

Adószám: 23750397-2-11
Cégj.: 11-09-019751
OTP: 11740009-20079798

Traktorkereskedésünk előnyei

5

ELŐNY TŐLÜNK, AZ ÖN SZÁMÁRA