Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

    

    

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Rólunk

Meghívó a rizsföldekre, a japán kistraktorok világába

Vállalkozásunk 2005-ben kezdett kertészeti kisgépekkel foglalkozni, majd 2008-ban megvásároltuk az első japán kistraktorunkat. Cégünk 2013-ban átalakult, azóta Agrotechnik-Traktor Kft. néven folytatjuk tevékenységünket. Fő célunk, hogy olyan kiemelkedően jó minőségű, használt kistraktorokat importáljunk közvetlenül Japánból, amelyek tökéletesen megbízható 10-30 lóerős munkaeszközei lehetnek a magyar, vagy határontúli kisgazdaságoknak. A főbb, általunk forgalmazott márkák olyan jól csengő nevek, mint a Kubota, Yanmar, Iseki vagy Mitsubishi kistraktor. A japán kistraktorokat a gyártás során több mint 20 000 üzemórára tervezik, így a 200-2000 üzemórával eladott traktorok még sok évtizeden keresztül szolgálhatják új tulajdonosaikat. Kizárólag jó állapotú, általunk megtekintett gépeket importálunk közvetlen partnereinktől, amelyeket az átadás előtt teljeskörűen átvizsgálunk és szervizelünk.

2018-tól kizárólagos forgalmazóként bevezettük a piacra a Captain márkájú új kistraktort Mitsubishi motorral szerelve, hogy a kisgazdaságok a minőségi használt kristraktorok mellett már teljesen új, elérhető árú és kiváló minőségű gépek közül is választhassanak.

2021 óta foglakozunk a kistraktorok mellett Husqvarna erdészeti és kertészeti gépekkel is, amelyekről bővebb információt a Turulkisgép.hu oldalon találhatnak.

Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk látogatását!

Üdvözlettel:
Kailbach Attila ügyvezető

E-mail: agrotechnik.traktor@gmail.com
SZLOVÁKIA: agrotechnik@centrum.sk

Cím: 2800 Tatabánya, Cementgyári út 13.
Tel: +36 30/178-8558

Több mint 40 db-os raktárkészlet!