Műszaki adatok

Alkategória
Kubota kistraktorok

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!
Hívja szakértő kollégánkat a +36 30 290 8696-os telefonszámon,
vagy írjon nekünk az info@turulkisgep.hu címre.

Lehet, hogy csak egy újabb fűnyírótraktornak tűnik. De készüljön fel a kellemes meglepetésre. Új, professzionális, hibrid elülső vágóasztalos fűnyírótraktorunk a bonyolult feladatok során alkalmazható nagyszerű manőverezhetőséget lenyűgöző teljesítménnyel ötvözi, így hatékonyan birkózik meg a korábban kizárólag nagyobb méretű fűnyírókkal kezelhető területekkel. Mindezt úgy, hogy közben a szén-dioxid-lábnyom csökkentésére is van lehetőség. Emellett – további előnyként – a hibrid fűnyíró alapfelszereltségként számtalan extrával rendelkezik.

A forgalmas vagy zajérzékeny területeken végzett munka a fűnyíró berendezések használata során kihívást jelenthet. Ugyanígy a kipufogógázok is negatív hatást gyakorolhatnak azokon területeken, amelyeken a munkaterületek között utazik.

A Husqvarna P 535HX típussal mindez többé nem probléma. A hibrid funkció lehetővé teszi, hogy könnyedén teljes elektromos hajtásra váltson, így minimalizálva a gyakorolt hatást – a közelben tartózkodókra és a környezetre való tekintettel egyaránt.

A Husqvarna P 535HX modell olyan megoldásokat tartalmaz, amelyek minden helyzetben maximális áttekintést biztosítanak. A kényelmes, teljesen felfüggesztett Grammer ülésen ülve az új grafikus felhasználói felület színes kijelzőjéről tájékozódhat a könnyen elérhető funkciókról és a releváns információkról. A mellékelt hidraulikus készlet több kiegészítő és asztal használatát és vezérlését teszi lehetővé. A gép beépített csatlakoztathatósággal rendelkezik a Husqvarna Fleet Services™* digitális eszközünkhöz, amely lehetővé teszi a működési adatok összegyűjtését és elemzését az üzletmenet javítása érdekében. Ezenkívül a külső kialakítás segít abban, hogy az elvégzendő feladat folyamatosan a látóterében legyen. Az új, nagy teljesítményű kettős LED fényszóró fokozza a láthatóságot, közelre és távolra egyaránt.

*A funkció használatához Husqvarna Fleet Services™ előfizetés szükséges.

A dízel–elektromos erőátvitel a két terület legfőbb előnyeit ötvözi. Az elektromos erőátvitel gyakorlatilag csendes utazást tesz lehetővé – 16 dB(A) értékkel alacsonyabb hangnyomásszint a hagyományos fűnyírókhoz képest*. Emellett hatékonyabb, akár 30%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást, valamint extra teljesítményt biztosít a fűnyíráshoz. Ez segíti a termelékenység fokozását, vagy pénzt takaríthat meg az üzemanyagköltségeken, miközben csökkenti a széndioxid-kibocsátást. A dugaszolható töltés (a tápegység tartozékként kapható) hozzáadásával mindig teljesen feltöltött akkumulátorral indulhat útra, miközben még inkább csökkentheti ökológiai lábnyomát.

 

Technikai adatok:

Motor gyártója: Kubota 4TNV88-BDHQ EPA

Nettó teljesítmény/fordulatszámon, energia: 17,8 kW

Vágási szélesség, min.: 132 cm

Vágási szélesség, max.: 180 cm

Írjon Véleményt

Teljesítmény
25LE
Meghajtás
4WD
Hengerek száma
3 Henger
Felfüggesztés
Husqvarna P 535HX Hibrid Rider